ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 69€!
Τηλ.210-2806160

Asics Noosa Tri 13

Asics Noosa Tri 13
04-10-2021

"Το NOOSA TRI™ 13 έχει φτιαχτεί για αθλητές και αθλήτριες του τριάθλου, αλλά αυτό το μοντέλο δεν εκτιμά μονάχα εκείνους. Με την προσθήκη της τεχνολογίας GUIDESOLE™, το παπούτσι αυτό έγινε πιο ελαφρύ και πλέον απευθύνεται σε ευρύτερη γκάμα δρομέων. Μπορείς να αντισταθείς στον απόλυτο χρωματικό συνδυασμό; Πάμε να δούμε αναλυτικά όλα αυτά που σου υποσχόμαστε.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

• GUIDESOLE™

Η τεχνολογία του NOOSA TRI™ 13 έχει φτιαχτεί με μια φιλοσοφία που σκοπεύει να μειώσει την καταπόνηση που δέχονται τα κάτω άκρα, περιλαμβάνοντας μια καμπυλωτή εξωτερική σόλα. Τα στοιχεία αυτά βελτιώνουν την αποδοτικότητα στο τρέξιμο μειώνοντας την κίνηση του αστραγάλου. Αυτή η τεχνολογία έχει αποδειχτεί ότι βοηθά τους δρομείς να παραμένουν πιο ξεκούραστοι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, προσφέροντας έναν πιο ομαλό και άνετο βηματισμό.

ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΣΟΛΑ

FlyteFoam™

Η ενδιάμεση σόλα είναι σχεδόν 50% πιο ελαφριά από τις υπόλοιπες συμβατικές ενδιάμεσες σόλες. Οι ενσωματωμένες οργανικές ίνες μνήμης επανέρχονται άμεσα στο αρχικό τους σχήμα, προσφέροντας την βέλτιστη στήριξη και απορρόφηση κραδασμών σε κάθε σας βήμα.

Εξασφαλίζει:

•Δραστική μείωση βάρους, σχεδόν 55% σε σύγκριση με το συμβατικό EVA , 40% σε σύγκριση με το SOLYTE
•Καλύτερη επαναφορά σχήματος της ενδιάμεσης σόλας με χρήση ενισχυμένων οργανικών ινών

Βιώσιμη σχεδιαστική προσέγγιση, η βαφή του πάτου του απαιτεί μικρότερη κατανάλωση πόρων.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΟΛΑ

AHARPLUS™

Είναι σχεδιασμένη έτσι, ώστε να βελτιώνει την ανθεκτικότητα του παπουτσιού, επιμηκύνοντας τη ζωή του. Το υλικό AHAR®+αποτελείται από μία σημαντικά πιο μαλακή σύνθεση. Προσφέρει μεγαλύτερη άνεση από την πρώτη επαφή με το έδαφος, εξασφαλίζει καλύτερη πρόσφυση και γενικά προσφέρει μεγαλύτερη προστασία. Στην πίσω πλευρά του παπουτσιού, η περιεκτικότητα σε ανθρακονήματα του AHAR®+ βελτιώνει την ανθεκτικότητά του. Το υλικό AHAR®+ (DuraSponge®) χρησιμοποιείται στην εμπρόσθια περιοχή του παπουτσιού και αυξάνει την άνεση. Το καινοτόμο αυτό υλικό, συνδυάζει την ευλυγισία, το χαμηλό βάρος και την ανθεκτικότητα.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ASICS NOOSA TRI 13!