ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 69€!
Τηλ.210-2806160

ADIDAS ULTRABOOST 22: Σχεδιασμένο από γυναίκες, για τις γυναίκες

ADIDAS ULTRABOOST 22: Σχεδιασμένο από γυναίκες, για τις γυναίκες
19-01-2022

Το νέο Ultraboost 22 είναι εδώ και αναμφισβήτητα είναι αφιερωμένο στις σύγχρονες γυναίκες δρομείς. Με μεγάλη υπερηφάνεια, η adidas μας παρουσιάζει το πρώτο παπούτσι για τον επανασχεδιασμό του οποίου εργάστηκε μια ομάδα αποκλειστικά από γυναίκες. Μας αναφέρει πως έφτασε η στιγμή, με υπευθυνότητα προς το γυναικείο φύλο, να παρουσιάσουμε μια βελτίωση 360 μοιρών του UB21, αποκλειστικά με βάση τις ανάγκες των γυναικών.

Για να το καταφέρει αυτό, χρησιμοποιήθηκε μια βάση 1.2 εκατομμυρίων σαρώσεων πελμάτων ώστε να εντοπίσει τις βασικές διάφορες που σχετίζονται με το ύψος του πέλματος, την ανατομία της φτέρνας και βέβαια τον κύκλο βάδισης της γυναίκας. Βάσει αυτών, το Ultraboost 22 παρουσιάζεται με πιο ρηχό προφίλ, στενότερη εφαρμογή στο πίσω μέρος της φτέρνας και νέα σχεδίαση της εξωτερικής σόλας για μεγαλύτερη προστασία από τον ελαφρύ υπέρ-πρηνισμό.  

Η μελέτη του κύκλου βάδισης των γυναικών, έδειξε ότι τείνουν να παρουσιάζουν μεγαλύτερο πρηνισμό από τους άντρες. Η επανασχεδίαση της εξωτερικής σόλας ήταν μονόδρομος! Οι μεγαλύτερες τρύπες της εξωτερικής σόλας στη φτέρνα και μια ελαφριά υποστήριξη κάτω από την περιοχή της καμάρας θα είναι η συνταγή της επιτυχίας!

Είσαι έτοιμος να ανακαλύψεις αναλυτικά όλα τα τεχνικά χαρακτηρίστηκα του νέου Ultraboost 22;

 

 

PRIMEKNIT+

 

Σχεδιασμένο και ενισχυμένο για να προσφέρει μέγιστη υποστήριξη. Το νέο υφασμάτινο Primeknit+ επάνω μέρος, είναι κατασκευασμένο κατά 75% από ανακυκλώσιμα υλικά, χάρη στην τεχνολογία Primeblue που περιέχει τουλάχιστον 50% Parley Ocean Plastic. Παρέχει υψηλά επίπεδα σταθερότητας, διασφαλίζοντας παράλληλα την ρύθμιση της υγρασίας του πέλματος.

ENHANCED HEL-FIT

Πιο στενή εφαρμογή στη φτέρνα με την προσθήκη αφρού μνήμης εσωτερικά, για σταθεροποίηση και αποτροπή ολίσθησης της φτέρνας.

BOOST

 

Η ενδιάμεση σόλα στο Ultraboost παραδοσιακά αποτελείται εξ ’ολοκλήρου από σφαιρίδια Boost και διαθέτει τα περισσότερα από κάθε άλλο μοντέλο της εταιρείας. Το νέο Ultraboost 22 διαθέτει 25% περισσότερα σφαιρίδια boost από το πρώτο μοντέλο κυκλοφορίας και 5% μεγαλύτερη ώθηση από το Ultraboost 19. Μεγάλη απορρόφηση κραδασμών αλλά και επιστροφή ενέργειας σε κάθε βήμα.

Ο σχεδιασμός μεγαλύτερων ανοιγμάτων στην περιοχή της φτέρνας επιτρέπει το μεγαλύτερο άνοιγμα των σφαιριδίων Boost. Έτσι η επαφή με το έδαφος γίνεται πιο ομαλή και με μεγαλύτερη προστασία από κραδασμούς.

CONTINENTAL

NATURAL PERFORMANCE RUBBER

 

Η εξωτερική σόλα είναι κατασκευασμένη από 70% φυσικό καουτσούκ και προσφέρει τέλεια πρόσφυση σε όλες τις συνθήκες εδάφους. Η προθήκη σκληρότερου τμήματος κάτω από την καμάρα προσφέρει επιπλέον προστασία στον ελαφρύ υπέρ-πρηνισμό του πέλματος.

 

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ULTRABOOST 22!