ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 69€!
Τηλ.210-2806160

adidas adicolor Collection: Τόλμησε να βάλεις χρώμα στην ζωή σου!

adidas adicolor Collection: Τόλμησε να βάλεις χρώμα στην ζωή σου!
16-11-2021

Τα adidas Originals έδωσαν και πάλι ζωή στην adicolor Collection. Η iconic αυτή συλλογή του brand έκανε την πρώτη της εμφάνισή στη δεκαετία του ’70. Μιλάμε για το απόλυτο σύμβολο της sports και streetwear κουλτούρας που επαναπροσδιορίζει το χρώμα στη νέα γενιά.

Τέσσερα χρώματα επιλέχτηκαν προσεκτικά για να «ντύσουν» τόσο την ανδρική όσο και την γυναικεία συλλογή. Οι αποχρώσεις αυτές αναφέρονται ως Bluebird, Fairway Green, Scarlett Red και Sun Yellow όπου εμφανίστηκαν για πρώτη φορά το 1983. Οι χαρακτηριστικές αυτές αποχρώσεις δημιουργήθηκαν όταν τα λευκά sneakers της σειράς adicolor λανσαρίστηκαν δίπλα σε μια σειρά από μαρκαδόρους φέρνοντας το χρώμα στο προσκήνιο.

Ωστόσο ξανακάνουν την εμφάνιση τους το 2006 με τη συλλογή Color Series σε συνεργασία της adidas με κορυφαίους καλλιτέχνες και creatives του κόσμου, οι οποίοι δημιούργησαν μοναδικά κομμάτια, γύρω από ένα συγκεκριμένο χρώμα. Τώρα μπορείς να καταλάβεις από προήλθε η έμπνευση για τη νέα συλλογή adicolor, παίζοντας με τις μοναδικές αυτές αποχρώσεις επαναπροσδιορίζοντας τις χρωματικές παλέτες του σήμερα.

Η συλλογή adicolor θα λέγαμε ότι περιλαμβάνει τα πιο iconic κομμάτια της adidas των τελευταίων δεκαετιών. Επαναπροσδιορίζει το κλασσικό style μέσα από καινοτόμα υφάσματα και μοναδικές γραμμές δημιουργούνται ρούχα και παπούτσια για τον άνδρα και τη γυναίκα που απογειώνουν το style. Ωστόσο, το branding ανανεώνεται κι αυτό, με το εμβληματικό logo των adidas Originals να αλλάζει δημιουργικά μέγεθος και να τοποθετείται σε απρόσμενα σημεία. Η The Athlete’s Foot δεν θα μπορούσε να μην διαθέτει μια από τις πιο iconic collections της adidas Originals. Dare to get inspired and upgrade your style!

Για τον Άνδρα


Για την Γυναίκα


Αξεσουάρ

DARE TO ADD COLOR IN YOUR LIFE!