ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 69€!
Τηλ.210-2806160

Sprayground: Ο σύντροφος που θέλεις καθημερινά μαζί σου!

Sprayground: Ο σύντροφος που θέλεις καθημερινά μαζί σου!
01-10-2021

Το σακίδιο αναμφισβήτητα είναι ένα αξεσουάρ που έχει μπει στις ζωές μας για τα καλά τα τελευταία χρόνια στην καθημερινότητα μας. Θα έλεγε κανείς ότι αποτελεί τον καθημερινό μοναδικό σύντροφο που μας βοηθάει στην μεταφορά των προσωπικών αντικειμένων που χρειαζόμαστε στην καθημερινότητα μας. Το παρατηρούμε κυριολεκτικά παντού! Από το γραφείο το πρωί μέχρι το γυμναστήριο ή τις απογευματινές μας βόλτες.

Πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι απαραίτητο αξεσουάρ της καθημερινότητας μας όποιο και αν είναι το στυλ μας. Αλλά τι θα έλεγες εάν μπορούσες να έχεις το πιο στιλάτο backpack μαζί σου; Το backpack που θα σε κάνει να ξεχωρίζεις και να είσαι πάντα μέσα στην μόδα είναι τα σακίδια Sprayground. Ανανέωσε τη street accessories συλλογή σου με μοντέρνο χαρακτήρα, αποθηκεύοντας τα essentials της καθημερινότητάς σου στο σακίδιο πλάτης. To urban backpack, διαθέτει πολλούς αποθηκευτικούς χώρους, εργονομική mesh πλάτη με ενίσχυση, και ρυθμιζόμενους ιμάντες ώμου, για εξατομικευμένη χρήση.

Ωστόσο εκτός από τα σακίδια η Sprayground έχει φροντίσει για εσένα που δεν θες να χάνεις το στιλ σου ούτε στις πιο μακρινές σου αποστάσεις. Σε αυτό θα σε βοηθήσουν τα σακίδια χειρός που έχει στην συλλογή της η εταιρεία σε πολλά σχέδια και χρώματα για να μην ξέρεις ποιο να πρώτό διαλέξεις! Ladies μην ξεχνιόμαστε υπάρχουν και τσάντες χειρός για τις πρωινές σου εξορμήσεις με την παρέα σου για να είσαι πάντα στιλάτη.

Καθώς τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει την εμφάνιση τους τα τσαντάκια μέσης η Sprayground φρόντισε και για αυτό. Είναι μια μόδα που ήρθε για να μείνει και τα τσαντάκια μέσης Sprayground θα σε κάνουν να απογειώσεις το στυλ σου με ένα τσαντάκι μέσης από την συλλογή τους. Στην συλλογή τους υπάρχουν και μικρά τσαντάκια ιδανικά ώστε να χωράνε τα απαραίτητα προϊόντα περιποίησης ενώ ταξιδεύεις ή βρίσκεσαι στο σπίτι. Πάμε να δούμε μερικά από τα σχέδια παρακάτω; Είσαι έτοιμος/η;

🎒 Σακίδια Πλάτης

Για τον Άνδρα

Για την Γυναίκα

Για το Παιδί

 

👜 Τσάντα Χειρός

Για τον Άνδρα

Για την Γυναίκα

👝 Τσαντάκια Μέσης

Για τον Άνδρα & Για την Γυναίκα

👛 Τσαντάκια

SPRAYGROUND YOUR DAY!