ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 69€!
Τηλ.210-2806160

NMD: Η επανάσταση στα sneakers

NMD: Η επανάσταση στα sneakers
04-10-2021

To NMD ή αλλιώς National Missile Defense καθιέρωσε ένα νέο στυλ sneakers της adidas Οriginals. Πρωτοεμφανίστηκε στις 12 Δεκεμβρίου 2015 και ύστερα από την μεγάλη επιτυχία των Ultraboost και των Ultraboost 21, κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις συνδυάζοντας τις κορυφαίες τεχνολογίες Primeknit και BOOST του γερμανικού κολοσσού αθλητικών ρούχων και να τις αναμείξει με τα σχεδιαστικά στοιχεία από τα κλασικά Three Stripes. Η δημιουργία, η οποία προέκυψε ήταν το τέλειο μείγμα του παλιού και του νέου, μεταμορφώνοντας το DNA της adidas σε κορυφαία φουτουριστικά look και καθιστώντας το NMD ένα από τα πιο δημοφιλή sneakers μέχρι σήμερα.

Φουτουριστικό και ανατρεπτικό, λοιπόν σηματοδοτεί το επόμενο κεφάλαιο στα sneakers με σχέδια με τις τρεις ρίγες. Ο συνδυασμός της μακράς κληρονομιάς και των καινοτόμων, προηγμένων υλικών δημιουργεί κορυφαία φουτουριστικά look, που διαπνέονται με το DNA της adidas. To NMD πρωτοπορεί στα look του σύγχρονου τρόπου ζωής παγκοσμίως. Είναι το εργαλείο, που λειτουργεί ως καταλύτης μεταξύ της δημιουργικότητας, της προόδου και της συνεχούς ώθησης για βελτίωση.

Κίνητρο του καταναλωτή NMD είναι η αλλαγή. Παραμένει συνεχώς συντονισμένος με το περιβάλλον του και η ζωή του είναι γεμάτη δραστηριότητες και δημιουργικότητα. Το NMD εκφράζει αυτή τη φιλοσοφία με κορυφαίους συνδυασμούς και ασυναγώνιστα, ανώτερης ποιότητας υλικά σε μοντέρνα σχέδια. Οι φαν του streetwear είναι οι πρωτοπόροι του 21ου αιώνα, που εξερευνούν νέους ορίζοντες μέσα από τη μόδα και την κουλτούρα. Το NMD δεν είναι παρά ένα εργαλείο σε αυτή τη βαθιά προσωπική διαδικασία.

Ρίξε μια ματιά παρακάτω και βρες το δικό σου NMD, μέσα από τη συλλογή που διαθέτουμε στην The Athlete’s Foot.

Για τον Άνδρα ⬇

Για τη Γυναίκα ⬇

LIFE ISN’T PERFECT BUT YOUR SNEAKERS CAN BE