ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 69€!
Τηλ.210-2806160

adidas Superstar

adidas Superstar
04-10-2021

Tα Superstar γεννήθηκε στον χώρο του αθλητισμού, κατέκτησε τους δρόμους και θεμελιώθηκε στην κουλτούρα του streetwear ως το αγαπημένο sneaker διαφορετικών ομάδων φαν σε όλο τον κόσμο. Εδώ και 50 χρόνια, τα adidas Superstar συνεχώς εξελίσσονται. Ξεκίνησαν ως low top μπασκετικά παπούτσια. Έπειτα λατρεύτηκαν από hip hop καλλιτέχνες. Σήμερα αποτελούν σύμβολο του street style. Είναι το έμβλημα της οικογένειας των shell-toe με το χαρακτηριστικό σχέδιο στη μύτη. Το μήνυμα  τους είναι σαφές: «το να αλλάξουμε την ταυτότητα του Superstar θα ήταν εγκληματικό, αλλά το να δώσουμε νέες προοπτικές στην αρχική του ιστορία είναι μεγαλοφυές.

Αποτελεί ένα από τα sneaker που έχει κατακτήσει ακόμη και την καρδιά των μικρότερων φίλων μας σε ηλικία, ολοκληρώνοντας το casual look τους. Το χαρακτηριστικό τους είναι οι τρείς ρίγες στα πλάγια του sneaker ενώ ανάμεσα σε αυτές θα παρατηρήσεις δύο σειρές διατρήσεων για εξαερισμό. Ωστόσο στην γλώσσα υπάρχει το λογότυπο της addidas originals. Με το πέρασμα των χρόνων ποικίλες παραλλαγές και χρώματα έχουν κυκλοφορήσει από το χαρακτηριστικό του σχέδιο.

Για τους trendy αθλητικούς νέους, το Superstar είναι ένα λιτό και σταθερό sneaker που σπάει όλα τα κλισέ και ολοκληρώνει κάθε look. Για τους φαν του streetwear, το Superstar είναι αδιαμφισβήτητη αξία. Είναι η απαρχή της κουλτούρας των sneaker: ο πανταχού παρών θρύλος των δρόμων, που δεν λείπει από το κατάστημα της The Athlete’s Foot, πεζοδρόμιο ή καθημερινή δραστηριότητα. Για τους εφήβους αποτελεί η ιδανική, διαχρονική επιλογή, που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα και διατίθεται πάντα σε λογικές τιμές. Παρακάτω μπορείς να δεις κάποια από τα Superstar που διαθέτουμε στην The Athlete’s Foot για όλα τα gender.

Για τον Άνδρα

Για την Γυναίκα

Για το Παιδί

IMPOSSIBLE IS NOTHING!