ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 69€!
Τηλ.210-2806160

Φόρα το Hoodie σου all day long! – Male Edition

Φόρα το Hoodie σου all day long! – Male Edition
05-10-2021

Τα τελευταία χρόνια το φούτερ έχει ξεπεραστεί ως το μόνο-ιδανικό ρούχο για το αθλητικό σου σύνολο που θα σε συντροφεύει στην γυμναστική σου. Είναι γεγονός πως πλέον μπορείς να κάνεις πολλούς συνδυασμούς για τις καθημερινές σου εξορμήσεις.

Τα ανδρικά Hoodies είναι ο ορισμός του sporty chic συνόλων για κάθε ώρα της ημέρας. Για να είσαι άνετος και στιλάτος όλη την ημέρα η απάντηση είναι Hoodie For The Win! Δεν ξέρεις πως να το συνδυάσεις εκτός από τα αθλητικά σου; Μην αγχώνεσαι οι ιδέες είναι πολλές και πανεύκολες, λοιπόν πάμε να ξεκινήσουμε;

Hoodie με Φόρμα
Από τους πιο κλασσικούς συνδυασμούς που πλέον δεν παραπέμπουν μόνο σε Outfit για την γυμναστική σου αλλά και για τις καθημερινές σου εξορμήσεις.


Hoodie με Παντελόνι
Από τους πιο απλούς και εύκολους συνδυασμούς με Hoodie αποτελεί ο συγκεκριμένος. Η πιο εύκολη λύση λοιπόν είναι να επιλέξεις ένα ανδρικό παντελόνι από την ντουλάπα σου και το αγαπημένο σου hoodie και είσαι έτοιμος! Το συγκεκριμένο look θα σε συνοδέψει από το πρωινό σου καφέ μέχρι το χαλαρό σου ποτό το βράδυ
.


•Hoodie με Βερμούδα
Σε αυτή την περίπτωση, οι ανδρικές βερμούδες είναι το κομμάτι που συνήθως φοριέται αρκετά τις πρώτες μέρες του φθινοπώρου. Well, Το φθινόπωρο είναι εδώ! Τόλμησε το τώρα με τους πιο εύκολους συνδυασμούς και ξεχώρισε.


HOODIE DAY IT’S NEVER THE SAME!