ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 69€!
Τηλ.210-2806160

Φόρα το Hoodie σου all day long! – Female Edition

Φόρα το Hoodie σου all day long! – Female Edition
05-10-2021

Τα τελευταία χρόνια το γυναικείο φούτερ έχει ξεπεραστεί ως το μόνο-ιδανικό ρούχο για το αθλητικό σου σύνολο που θα σε συντροφεύει στην γυμναστική σου. Είναι γεγονός πως πλέον μπορείς να κάνεις πολλούς συνδυασμούς για τις καθημερινές σου εξορμήσεις.

Τα Hoodie είναι ο ορισμός του sporty chic συνόλων για κάθε ώρα της ημέρας. Για να είσαι άνετη και στιλάτη όλη την ημέρα η απάντηση είναι Hoodie For The Win! Δεν ξέρεις πως να το συνδυάσεις εκτός από τα αθλητικά σου; Μην αγχώνεσαι οι ιδέες είναι πολλές και πανεύκολες, λοιπόν πάμε να ξεκινήσουμε;

•Hoodie με Φόρμα
Από τους πιο κλασσικούς συνδυασμούς που πλέον δεν παραπέμπουν μόνο σε Outfit για την γυμναστική σου αλλά και για τις καθημερινές σου εξορμήσεις.


Hoodie με Κολάν
Στην ίδια νοοτροπία με τη φόρμα αλλά σε πιο στενή εφαρμογή ο συγκεκριμένος συνδυασμός αφορά το γυναικείο κολάν. Το κολάν αποτελεί και αυτό ένα από τα ρούχα που δεν υπάρχει μόνο στις εμφανίσεις της γυμναστικής σου. Διαθέτει μια πιο στενή γραμμή σε σχέση με την φόρμα προσφέροντας σου στυλ και άνεση όλη την μέρα.

Hoodie με Ποδηλατικό Κολάν
Μια μόδα που ήρθε για να μείνει είναι το ποδηλατικό κολάν και το βλέπουμε όλο και περισσότερο με πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς το τελευταίο διάστημα. Ένας από τους πιο στιλάτους και cool συνδυασμούς είναι το ποδηλατικό κολάν με Hoodie, ιδανικό για τις πρώτες μέρες του φθινοπώρου που η καιρός σου επιτρέπει να φορέσεις κάτι πιο κοντό από μακρύ παντελόνι αλλά χρειάζεσαι και κάτι ζεστό για από πάνω για να μην κρυώσεις. 

Hoodie με Φούστα
Μπορεί να σου ακούγεται παράξενο αλλά κι όμως  το Hoodie μαζί με την αγαπημένη σου γυναικεία φούστα αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλής συνδυασμούς τα τελευταία χρόνια. Το Hoodie «κατεβάζει» το σύνολο δημιουργώντας μια πιο χαλαρή αίσθηση ενώ ταυτόχρονα ακολουθείς τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Λοιπόν τι λες; Πάμε να δούμε κάποιους συνδυασμούς;

HOODIE DAY IT’S NEVER THE SAME!