ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 69€!
Τηλ.210-2806160

Euphoria: Ντύσου σαν τον αγαπημένο σου χαρακτήρα

Euphoria: Ντύσου σαν τον αγαπημένο σου χαρακτήρα
23-02-2022

Το πολυαγαπημένο σε όλους πλέον euphoria ήρθε για να μείνει. Από την πρώτη μετάδοση του 2ου κύκλου, 13 εκατομμύρια θεατές έχουν ερωτευτεί το Euphoria. Ωστόσο μιλάμε για διπλάσιο αριθμό θεατών από την πρώτη σεζόν!

Η σειρά του HBO που παράγεται από τον Drake και αναμφισβήτητα θεωρείται trendsetter. Όλοι οι χαρακτήρες της σειράς είναι πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους. Rue, Jules, Kat, Maddie, Cassie, Nate και Fez, με ποιόν από αυτούς έχεις ταυτιστεί πιο πολύ; Παρακάτω μπορείς να πάρεις ιδέες για το outfit που ταιριάζει στον δικό σου αγαπημένο χαρακτήρα.

 Rue

Η Rue Bennett είναι αφοσιωμένη στην καταστροφή της. Όσο και αν θες να κάνετε root για τη Rue, μερικές φορές το κάνει δύσκολο. Η απώλεια του πατέρα της σε νεαρή ηλικία και η ενασχόληση με τους αγώνες της ψυχικής της υγείας, όπως το να είναι διπολική και να παλεύει με το άγχος και την κατάθλιψη, την έχουν μετατρέψει σε κάποιον που η ίδια της η μητέρα Leslie και η αδερφή της Gia δεν μπορούν καν να χειριστούν. Το ντύσιμο της είναι πολύ απλό και κανείς θα έλεγε ότι μερικές φορές πλησιάζει τα όρια του «βαρετού». Παρά  τα προβλήματα της αν κάποιος δεν την ήξερε θα τη θεωρούσε ως το χαλαρό τύπο που θα ήθελε να «αράξει» μαζί της.

Jules

H Jules είναι εκείνη που εκφράζει ελευθέρα τις σκέψεις της σχετικά με τη μετάβαση και το τι σημαίνει να είσαι γυναίκα. Όσες δυσκολίες και αν έχουν χτυπήσει την πόρτα της, η Jules εξακολουθεί να βρίσκει έναν τρόπο να αντέξει, για τους αγαπημένους της και για τον εαυτό της. Το ντύσιμο της είναι τελείως αντίθετο από αυτό της Rue, ίσως για αυτό και να ταιριάζουν. Πολύ ξεχωριστό, με έντονα χρώματα και διαφορετικά πατρόν είναι αυτό που χαρακτηρίζει το ντύσιμο της.

Maddy

Η Maddy είναι αληθινή. Το μεγαλύτερο λάθος της μπορεί να είναι να ερωτεύεται τον λάθος άντρα. Όμως κανείς θα έλεγε ότι είναι ένας από τους πιο δημοφιλής χαρακτήρες της σειράς αφού έχει αφήσει το δικό της στίγμα με τα μοναδικά ντυσίματα και τις ατάκες της. Το Glam είναι αυτό που την χαρακτηρίζει αφού πάντα θέλει να είναι στην πένα και ξεχωρίζει.

Cassie

Κανείς θα την θεωρούσε πρότυπο κολλητής αλλά όλα αυτά μέχρι να δει την 2η σεζόν. Αποφασισμένη πάντα να παίρνει αυτό που θέλει ακόμα και μόνο με την εξωτερική της εμφάνιση. Ως κολλητή της Maddy δεν θα μπορούσε να ντύνεται απλά, λάτρεις του ροζ θέλοντας πάντα να τονίζει τα δυνατά της στοιχεία.

Kate

Η Κate από τότε που ήταν μικρό κοριτσάκι, δεχόταν bullying για τα κιλά της και τα πράγματα γινόταν ακόμα πιο δύσκολα για εκείνη όσο μεγάλωνε. Η αρνητική εξωτερική προσοχή την έκανε να γίνει εσωστρεφής και δημιούργησε μια διαδικτυακή περσόνα και μια εσωτερική ζωή για την οποία οι φίλοι της δεν γνωρίζουν. Το ντύσιμο της χαρακτηρίζεται από έντονες αντιθέσεις και χρώματα τονίζοντας ολόσωστα τα δυνατά σημεία. Πλέον κανείς δεν μπορεί να την αντιμετωπίσει σαν την παλιά Kate.

FIND YOURSELF TRYING TO REMEMBER THE THINGS THAT MAKE YOU HAPPY!