ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 69€!
Τηλ.210-2806160

Color trends 2022: Μάθε τι θα κυριαρχήσει φέτος το Καλοκαίρι

Color trends 2022: Μάθε τι θα κυριαρχήσει φέτος το Καλοκαίρι
17-05-2022

Τα κρύα έχουν τελειώσει εδώ και αρκετό καιρό και είσαι στην διαδικασία αναζήτησης νέων καλοκαιρινών ρούχων για να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου. Στην The Athlete’s Foot έχουμε φροντίσει για εσένα που αναζητάς τα color trends για το SS2022. Τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν είναι έντονα και σίγουρα θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις μέσα στα πλήθη. Δες τις επιλογές που σου προτείνουμε παρακάτω σύμφωνα με το δικό σου color trend για φέτος το καλοκαίρι και απογείωσε το στυλ σου. Πάμε να δούμε παρακάτω τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν φέτος;

It’s a Blue Feeling

Μία από τις αποχρώσεις που θα δούμε σε πολλές βιτρίνες φέτος είναι το μπλε και το έντονο μπλε. Εκτός από μία ιδιαίτερη απόχρωση που δύσκολα την επιλέγει κανείς μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με λευκά και μαύρα ρούχα. Ωστόσο τόλμησε να το συνδυάσεις και με έντονα χρώματα δημιουργώντας συνδυασμούς με πολύ στυλ. Το κίτρινο και το πορτοκαλί αποτελούν κάποια από τα έντονα χρώματα που μπορείς να συνδυάσεις με το μπλε στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις.

Για τον Άνδρα ⬇

Για την Γυναίκα ⬇

When in Doubt, Wear Orange

Το πορτοκαλί και συγκεκριμένα το έντονο πορτοκαλί είναι από τα χρώματα που σίγουρα δεν θα σε κάνουν να περάσεις απαρατήρητο/η. Το πορτοκαλί χρώμα είναι δυναμικό αν και προτιμάτε και σε πιο απαλές αποχρώσεις του εκτός από τις πολύ έντονες. Ένα χρώμα που σίγουρα θα αναδείξει το μαύρισμα σου και θα σε κάνει να ξεχωρίσεις στις διακοπές σου. Αν οι έντονες αποχρώσεις είναι στην λίστα των αγαπημένων σου θα λατρέψεις αυτό το color trend.

Για τον Άνδρα ⬇

Για την Γυναίκα ⬇

Feeling grand in Green

Το πράσινο μπορούμε να το συναντήσουμε και αυτό σε έντονες ή πιο απαλές αποχρώσεις. Θεωρείται ένα αρκετά ιδιαίτερο χρώμα και φέτος θα κυριαρχήσει σε πολλά summers looks. Ίσως μια πιο πρωινή και απογευματινή επιλογή αλλά σίγουρα θα είναι κάτι ξεχωριστό στην γκαρνταρόμπα σου.

Για τον Άνδρα ⬇

Για την Γυναίκα ⬇

You look Pinktastic in your pink clothes

Τα τελευταία χρόνια έχει καταρριφθεί το στερεότυπο όπου θέλει μόνο τις γυναίκες να φοράνε ροζ ρούχα. Έτσι φέτος είναι ένα χρώμα που το συναντάμε σε όλες του τις εκφάνσεις και κυρίως στις έντονες αποχρώσεις του. Αν έχεις στα πλάνα σου να αγοράσεις ένα κομμάτι σε ροζ χρώμα αναμφισβήτητα θα είσαι ένα από τα  fashion icon της παρέας σου και όχι μόνο.

Για τον Άνδρα ⬇

Για την Γυναίκα ⬇

THE BEST COLOR IN THE WHOLE WORLD IS THE ONE THAT LOOKS GOOD ON YOU!