ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 69€!
Τηλ.210-2806160

50 Years The Athlete’s Foot 🎉

50 Years The Athlete’s Foot 🎉
05-10-2021

Η TheAthletesFoot γιορτάζει τα 50 χρόνια από την ίδρυσή της σε global επίπεδο και μας ετοίμασε πολλές εκπλήξεις, συνεργασίες και αποκλειστικές συλλογές!


Για μια ακόμη φορά η TAF μας προκαλεί να την ακολουθήσουμε και να εκφράσουμε την αυθεντικότητά μας. Σε μία αποκλειστική καμπάνια μας παρουσιάζουν την ιστορία της με ένα μοναδικό documentary με σημαντικά πρόσωπα και συνεργάτες της όπως ο Jeff Staple, ο dj clark kent, o jadakiss κ.ά.

 

Μέσω του Instagram της TAF πραγματοποιήθηκε ένας διαγωνισμός όπου 10 τυχεροί κέρδισαν custom-made δώρα από τον καλλιτέχνη Summernerd! Ο καλλιτέχνης εμπνεύστηκε από την ιστορία του brand και δημιούργησε το artwork του καταστήματος και τα portraits, skateboards, tagged spray cans & posters των νικητών.

Τόλμησαν να γιορτάσουν μαζί μας με ένα event στο κατάστημα της Ερμού το Σάββατο 18/9, Contest όπου οι νικητές αλλά και ο κόσμος είχαν την ευκαιρία να έρθουν και να δουν από κοντά τον καλλιτέχνη να δημιουργεί το πορτραίτο του 1ου νικητή σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Εκεί βρέθηκε και ο micro-influencer billi.hulk ο οποίος ασχολείται με το street-workout και τα calisthenics.

 

Τώρα αναμένουμε τις exclusive συλλογές που έχουν ετοιμάσει με την Staple και με την Puma. Με την staple έχουν ετοιμάσει μία συλλογή με ρούχα και backpack ενώ με την Puma μία αναδιαμορφωμένη πρόταση του μοντέλου Future Rider με ανακυκλωμένα υλικά στα χρώματα της TAF.

#taf50years