ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 69€!
Τηλ.210-2806160

The Athlete’s Foot Fresh In: Dare to discover Mitchell & Ness

The Athlete’s Foot Fresh In: Dare to discover Mitchell & Ness
08-04-2022

Σήμερα, η Mitchell & Ness Nostalgia προσφέρει αυθεντικές vintage φανέλες και συλλογές ρούχων για τα MLB, NFL, NBA, NCAA και MLS. Η ίδια θεωρείται ο πρώτος κάτοχος άδειας του προγράμματος Hardwood Classics του NBA. Στην αρχή της δεκαετίας του 1990 παραχωρήθηκαν στην επωνυμία τα δικαιώματα να επαναφέρει μερικές από τις πιο θρυλικές φανέλες του πρωταθλήματος.

Με την εκτεταμένη έρευνα και τη λεπτομερή παραγωγή τους, κατάφεραν να φέρουν πίσω στους οπαδούς τις φανέλες των πιο εμβληματικών παικτών, από κάθε εποχή. Και για όσους δεν ήταν εκεί την πρώτη φορά, η Mitchell & Ness Nostalgia ήταν εκεί για να τους παρουσιάσει τους παίκτες που έκαναν το παιχνίδι, αυτό που είναι σήμερα.

Η Mitchell & Ness Nostalgia είναι μέρος της ιστορίας του NBA τα τελευταία 20+ χρόνια και δηλώνει πως ‘’ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να ζωντανεύουμε τους παίκτες, τα λογότυπα και τις στολές των πρώτων 75 ετών του πρωταθλήματος. Έχουμε την τιμή να είμαστε ο αποκλειστικός συνεργάτης ένδυσης του προγράμματος Hardwood Classics και συγχαίρουμε το πρωτάθλημα για την αδαμάντινη επέτειο τους.’’

Ανακάλυψε όλη την νέα συλλογή της Mitchell & Ness Nostalgia και βίωσε και εσύ την ιστορία του NBA από την πολύ αρχή της. Φανέλες και βερμούδες από τους Los Angeles Lakers, Chicago Bulls, Detroit Pistons και πολλούς άλλους περιμένουν να τις ανακαλύψεις στην The Athlete’s Foot.


GRAB YOUR NBA JERSEY 🏀