ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΆΝΩ ΤΩΝ 49€! Ανέπαφη παράδοση με πιστωτική κάρτα ή PayPal.Τηλ.210-2806160
Πιθανές καθυστερήσεις στην παράδοση λόγω φόρτου των εταιρειών courier
30-05-2019

Own your choices

Own your choices

#WOMANISM Real Stories by INTERSPORT. 4 καθημερινές γυναίκες, 4 μοναδικές ιστορίες.

Η Ρομίνα Μυρτολλάρη, member of the INTERSPORT team, μοιράζεται μαζί μας τη δική της αληθινή ιστορία.

Διάβασε πώς έχει καταφέρει να ορίζει τις επιλογές της!

Η πρώτη φορά που συνειδητοποίησα πόσο σημαντικές και καθοριστικές είναι οι επιλογές στη ζωή μας, ήταν όταν ήμουν μόλις 8 ετών. Τότε που οι γονείς μου, δύο υπέροχοι γονείς, επέλεξαν τη μετανάστευση για να έχουν τα παιδιά τους ένα καλύτερο μέλλον. Ήταν μία επιλογή που όμως άλλαξε 7 ζωές!

Μεγαλώνοντας βίωσα τόσο έντονο ρατσισμό, που ως παιδί που ήμουν δεν μπορούσα να τον διαχειριστώ. Οι γονείς μου όμως μου έλεγαν «Το καλό και το κακό, όπως και το γέλιο με το δάκρυ, τα διαχωρίζει μια πολύ λεπτή γραμμή. Διάλεξε σε ποια πλευρά θέλεις να ανήκεις. Κράτα μόνο το καλό από τους γύρω σου και γέλα ό,τι κι αν σου φέρνει η ζωή, γιατί έχεις την επιλογή να το κάνεις.» Και τότε, υποσχέθηκα στον εαυτό μου να επιλέγω το καλό, να μη με επηρεάζουν τα σχόλια των άλλων και να βρίσκω πάντα λόγους να χαμογελάω.
Με αυτή τη στάση ζωής πέρασα το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και μετά έφτασα στο Λύκειο. Εκεί έπρεπε να επιλέξουμε με τη δίδυμη αδερφή μου τι θα κάνουμε με το μέλλον μας. 
Θέλαμε πολύ να περάσουμε στο Πανεπιστήμιο, όμως όπως όλοι, για να τα καταφέρουμε έπρεπε να κάναμε ιδιαίτερα μαθήματα, κάτι το οποίο οικονομικά δεν μπορούσαμε να καλύψουμε. Επιλέξαμε λοιπόν να διαβάσουμε μόνες μας χωρίς ιδιαίτερα. Σε όλη τη διάρκεια της 3ης Λυκείου διαβάζαμε 10 και 15 ώρες τη μέρα. Ούτε εγώ ξέρω πώς αντέχαμε, όμως στηρίζαμε συνεχώς η μία την άλλη και την επιλογή μας να τα καταφέρουμε. Και έτσι κι έγινε.

Το 2012 πέρασα στην Αθήνα στο Πανεπιστήμιο της επιλογής μου. Όμως και πάλι είχα να επιλέξω: είτε να σπουδάσω Αθήνα και παράλληλα να δουλεύω, είτε να αλλάξω Πανεπιστήμιο. 
Τελικά, επέλεξα να σπουδάσω Αθήνα και να εργάζομαι ταυτόχρονα για να τα καταφέρω. Απαιτητικό, αλλά απαραίτητο για τα όνειρά μου και το μέλλον μου.

Τα χρόνια πέρασαν, πήρα το πτυχίο μου και ήρθα αντιμέτωπη με την ανεργία. Έστειλα αμέτρητες αιτήσεις για μια θέση εργασίας στον κλάδο μου, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα και τα έξοδα έτρεχαν. Η λογική επιλογή ήταν να επιστρέψω στους γονείς μου. Η καρδιά μου όμως επέλεξε να κυνηγήσω το όνειρό μου. Έτσι, για ενάμιση χρόνο δούλευα ως σερβιτόρα, χωρίς όμως να σταματήσω να στέλνω βιογραφικά.

Μετά από ενάμιση χρόνο, βρέθηκε η ευκαιρία που αναζητούσα και εντάχθηκα στην ομάδα της INTERSPORT! Κάποιοι βλέπουν μια ζωή γεμάτη εμπόδια και ατυχίες και άλλοι μια ζωή γεμάτη ευκαιρίες και επιλογές. Αυτό προσπαθώ να κάνω κι εγώ, γιατί στο τέλος της ημέρας είμαστε και γινόμαστε αυτό που επιλέγουμε.

Το INTERSPORT WOMANISM, το κίνημα που εμπνέει και πιστεύει στις γυναίκες, δημιούργησε μια συλλογή ρούχων WOMANISM, για καλό σκοπό! Με κάθε αγορά της συλλογής ρούχων WOMANISM, που περιλαμβάνει γυναικεία T-shirts, κολάν και γυναικεία αμάνικαη INTERSPORT συνεισφέρει στο έργο του πανελλήνιου συλλόγου γυναικών με καρκίνο μαστού, Άλμα Ζωής, προσφέροντας 20% των πωλήσεων.