ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΆΝΩ ΤΩΝ 49€! Ανέπαφη παράδοση με πιστωτική κάρτα ή PayPal.Τηλ.210-2806160
Πιθανές καθυστερήσεις στην παράδοση λόγω φόρτου των εταιρειών courier

Κατηγορίες Running

Κατηγορίες Running

Cushioning
Η προστασία από τους κραδασμούς αποτελεί προτεραιότητα για τους περισσότερους δρομείς. Η κατηγορία Cushioning απευθύνεται σε δρομείς με ουδέτερο πάτημα. Τα παπούτσια που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία διαθέτουν τεχνολογίες απορρόφησης κραδασμών, είτε στο πίσω μέρος της σόλας (φτέρνα), είτε σε όλο το μήκος. Όσο μεγαλύτερη προστασία διαθέτει το παπούτσι τόσο λιγότερη πίεση δέχονται τα γόνατα και η μέση.
Stability
Σημαντικό ρόλο για ένα δρομέα παίζει η σταθερότητα. Τα παπούτσια που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, εκτός από τις τεχνολογίες για απορρόφηση κραδασμών, διαθέτουν γέφυρα στο μέσο της σόλας, η οποία κρατάει σταθερή την καμάρα. Σε αυτή την κατηγορία υπάρχουν παπούτσια ιδανικά για υπό-πρηνισμό – υπτιασμό (εξωτερικό πάτημα) και για υπέρ-πρηνισμό (πλατυποδία).
Natural
Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν τα παπούτσια που ευνοούν τη φυσική κίνηση του ποδιού, χωρίς όμως να υστερούν σε τεχνολογίες απορρόφησης κραδασμών. Ο σχεδιασμός τους περιλαμβάνει κυρίως ελαφριά και χωρίς ραφές υλικά με σκοπό να βοηθούν το δρομέα να πετυχαίνει καλύτερες επιδόσεις, γυμνάζοντας παράλληλα περισσότερο τα πόδια.
Trail
Η κατηγορία απευθύνεται στους λάτρεις του δρόμου και της φύσης! Τα παπούτσια που ανήκουν στην κατηγορία αυτή είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά και επιτρέπουν στο δρομέα να τρέξει ακόμη και τις πιο δύσβατες διαδρομές. Διαθέτουν αντικραδασμική προστασία και τεχνολογίες για επιπλέον σταθερότητα ώστε να προστατεύεται το πόδι από ενδεχόμενο τραυματισμό.
Walking
Όταν περπατάμε το βάρος του σώματος μας μοιράζεται πιο ομοιόμορφα στο πόδι μας από ότι όταν τρέχουμε. Αυτό συμβαίνει καθώς τις κατά τη διάρκεια του περπατήματος την περισσότερη ώρα και τα 2 πόδια μας πατάνε στο έδαφος. Τα παπούτσια που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία διαθέτουν αντικραδασμική προστασία στο πίσω μέρος του ποδιού και ανάλογα το μοντέλο επιπλέον στήριξη στην καμάρα.