ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΆΝΩ ΤΩΝ 49€! Ανέπαφη παράδοση με πιστωτική κάρτα ή PayPal. Χρόνος παράδοσης από 4 έως 10 μέρες. Τηλ. 210-2806160
20-05-2017
  • FITNESS

YOGA

YOGA

Η γιόγκα αποτελεί ένα είδος άσκησης σώματος και νου πολύ διαδεδομένο τα τελευταία χρόνια. Ο λόγος έγκειται στο ότι τα οφέλη που έχει να κερδίσει κανείς εφαρμόζοντας την πρακτική της είναι πολλαπλά. Η εκγύμναση του σώματος μέσα από τις πολυάριθμες θέσεις «ασάνας» (σειρά στάσεων σώματος που επιτρέπουν στον ασκούμενο να προχωρήσει επίπεδο δυσκολίας) θεωρείται απόλυτα ολοκληρωμένη, καθότι ενεργοποιείται όλο το μυϊκό σύστημα, ακόμα και στις πιο εύκολες –φαινομενικά– θέσεις!

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ενδυνάμωση - γράμμωση κάθε μυός, άρα και την αύξηση του μεταβολισμού, ειδικά όταν το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει. Παράλληλα, βελτιώνεται η ευλυγισία, κάτι που προσφέρει μετά από λίγα κιόλας μαθήματα καλύτερη ορθοσωμία! Επίσης, η ήρεμη ρυθμική αναπνοή που ακολουθείται κατά την πρακτική, βοηθά τη χαλάρωση του νου, ώστε να απομακρύνει την ένταση και το στρες, αναζωογονώντας και ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σύστημα!

Νάντια Τσίχλη
Personal Trainer (Specialized at Yoga-Pilates-Functional Training)
Σύμβουλος Αθλητικής Διατροφής, MSc
Αθλητικό Κέντρο Δαΐς