ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΆΝΩ ΤΩΝ 49€! Ανέπαφη παράδοση με πιστωτική κάρτα ή PayPal.Τηλ.210-2806160
Πιθανές καθυστερήσεις στην παράδοση λόγω φόρτου των εταιρειών courier

ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ


ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ
Πως επιλέγουμε ποδήλατο-ελλειπτικό;

Τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέξουμε όταν επιλέγουμε ένα ποδήλατο-ελλειπτικό είναι:

• Το σύστημα αντίστασης. Ιδανικότερη είναι η μαγνητική ή ηλεκτρομαγνητική αντίσταση. Ως αποτέλεσμα έχει αθόρυβη λειτουργία και ομαλή κίνηση των πεντάλ.
• Το βάρος του τροχού. Ο τροχός του ποδηλάτου γυμναστικής, όταν διαθέτει μεγάλο βάρος, προσφέρει μεγάλο εύρος αντίστασης.
• Τα προγράμματα που έχει το κάθε ποδήλατο, καθώς προσφέρουν ποικιλία στην άσκηση και διαφορετικούς βαθμούς δυσκολίας.

Πως επιλέγουμε διάδρομο γυμναστικής;


Στο διάδρομο γυμναστικής ιδιαίτερα σημαντική είναι η ιπποδύναμη του μοτέρ έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η μακρόχρονη λειτουργία του. Το μοτέρ που επιλέγουμε
πρέπει να καλύπτει τον βαρύτερο πιθανό χρήστη του διαδρόμου αλλά και τη συχνότητα χρήσης του. Όσο μεγαλύτερο είναι το μοτέρ, τόσο πιο ξεκούραστα δουλεύει ο διάδρομος. Σημαντικό είναι και το μέγεθος του ιμάντα που προσφέρει άνεση και κυρίως ασφάλεια κατά τη χρήση.

Τα προγράμματα, η ταχύτητα και η ηλεκτρική κλίση που έχει ο κάθε διάδρομος προσφέρουν ποικιλία στην άσκηση και διαφορετικούς βαθμούς δυσκολίας.

Για μεγαλύτερη ασφάλεια θα πρέπει κατά την επιλογή μας να δούμε και τα συστήματα μέτρησης των καρδιακών παλμών, τα οποία καθορίζουν και τις ζώνες άσκησης (Cardio, Fat Burn κ.λπ.).