ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 69€!
Τηλ.210-2806160
UNDER ARMOUR

UNDER ARMOUR

Η Under Armour, Inc. είναι αμερικανική εταιρεία αθλητικής ένδυσης και λοιπών εξαρτημάτων. Η εταιρεία αποτελεί κατασκευαστή αθλητικής και καθημερινής ένδυσης και η έδρα της βρίσκεται στη Βαλτιμόρη .
UNDER ARMOUR : THE FUTURE IS OURS

Η Under Armor ιδρύθηκε το 1996 από τον Kevin Plank, έναν τότε 23χρονο πρώην αρχηγό ποδοσφαιρικής ομάδας του Πανεπιστημίου του Maryland. Ο Plank άρχισε την επιχείρηση από το υπόγειο της γιαγιάς του στην Ουάσιγκτον D.C. Έκανε πωλήσεις από πόρτα σε πόρτα σε όλη την Ανατολική Ακτή με τίποτα άλλο εκτός από είδη ένδυση στον πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του.
Η αρχική σύλληψη για την δημιουργία της εταιρίας ήταν ότι ο Plank είχε κουραστεί να αλλάζει τα εμποτισμένα με ιδρώτα μπλουζάκια που φορούσε κάτω από τη φανέλα του κατά την διάρκεια της προπόνησης. Ωστόσο, παρατήρησε ότι τα σορτσάκια συμπίεσης που φορούσε παρέμειναν στεγνά. Αυτό τον ενέπνευσε να φτιάξει ένα μπλουζάκι χρησιμοποιώντας συνθετικό ύφασμα που απομακρύνει την υγρασία στηριζόμενη σε τεχνολογίες όπως η ColdGear, η TurfGear, η AllseasonGear, και η StreetGear.
Η εταιρεία εκτόξευσε της πωλήσεις της στα τέλη του 2016 και της αρχές του 2017 ταυτίζοντας τα προϊόντα της με αθλητές όπως οι Stephen Curry και Dwayne Johnson.
Στο κολέγιο, ο Kevin Plank ήθελε να βοηθήσει τους αθλητές να βελτιωθούν. Σήμερα η εταιρία του αναγνωρίζεται ευρέως ως παγκόσμιος ηγέτης στην παραγωγή υποδημάτων, ενδυμάτων και αξεσουάρ και δεσμεύεται να κάνει όλους τους αθλητές καλύτερους χάριν στην ατέρμονη αφοσίωσή της στην οικοδόμηση της επόμενης μεγάλης καινοτομίας του αύριο.


SERIES
Επιλέξτε και δείτε όλα τα προϊόντα από την αγαπημένη σας σειρά της UNDER ARMOUR