ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 69€!
Τηλ.210-2806160
CONVERSE

CONVERSE

H Converse είναι μια αμερικανική εταιρεία υποδημάτων που παράγει κυρίως παπούτσια για skateboard και υποδήματα και ενδύματα lifestyle. Ιδρύθηκε το 1908 και είναι μία από τις πιο εικονικές εταιρείες υποδημάτων της Αμερικής και είναι θυγατρική της Nike, Inc.

Η ιστορία της Converse
Όλοι έχουν μια ιστορία, μια καταγραφή των γεγονότων που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Η δική μας είναι μια σειρά από cool ιστορίες που μας οδήγησαν εδώ που είμαστε και μας δείχνουν την κατεύθυνση για το μέλλον. Με την πολύχρονη εμπειρία μας έχουμε εξελιχθεί σε ένα brand που είναι παρόν στις κομβικές στιγμές και ενθαρρύνει τον κόσμο να χρησιμοποιεί την Converse ως μέσο έκφρασης. Μερικές από τις σημαντικότερες στιγμές της δικής μας ιστορίας:

Η Αρχή
Το 1908, ο Marquis Mills Converse αποφάσισε να ξεκινήσει μια εταιρία παραγωγής παπουτσιών με ελαστική σόλα, παρακάμπτοντας το trust ελαστικών που εκείνη την εποχή εμπόδιζε τις περισσότερες επιχειρήσεις να συναλλάσσονται απευθείας με τους λιανέμπορους. Στους πρώτους καταλόγους της η εταιρία ήταν περήφανη για το πόσα φορτηγά έφευγαν από την έδρα της στο Malden της Μασαχουσέτης, μεταφέροντας προϊόντα σε καταστήματα της Βοστόνης. Η ιδέα του Marquis Mills Converse έπιασε. Και κυρίως επιβίωσε!

1998-2008
Το brand μπαίνει στο δεύτερο αιώνα ζωής του τιμώντας την κληρονομιά του, έχοντας μια διαφορετική οπτική, αγαπώντας τους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν τον κόσμο καλύτερο και ουσιαστικά γιορτάζοντας το ανήσυχο πνεύμα των νέων ανθρώπων και την αυθεντικότητα στο basketball, στη Rock μουσική και οπουδήποτε αλλού μπορείς να τη βρεις. To 2003 η Converse μπαίνει στην οικογένεια της Nike, Inc.

2008-2018
Το 2013 η Converse λανσάρει το Chuck 70 με premium υλικά και εξαιρετική προσοχή στην λεπτομέρεια και το 2016 το Chuck II, το πιο προχωρημένο Chuck Taylor. To 2017 η Converse παρουσιάζει το νέο εμπορικό σήμα και εδραιώνει το Star Chevron λογότυπο.

Μια συγκλονιστική διαδρομή μέχρι τώρα! Οι καλύτερες ιστορίες είναι αυτές που δεν τελειώνουν, αυτές στις οποίες προσθέτεις συνέχεια παρατηρώντας τους δημιουργικούς, ανατρεπτικούς και αισιόδοξους τρόπους με τους οποίους αλλάζουν τα πράγματα γύρω μας.