ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 69€!
Τηλ.210-2806160
CHPO

CHPO

Η CHPO είναι ένα σουηδικό brand με έντονες κοινωνικές και περιβαλλοντικές αξίες και με μια μοναδική γκάμα προϊόντων σε εκπληκτικές τιμές. Τα ρολόγια, τα γυαλιά ηλίου και τα blue light που παράγει είναι εμπνευσμένα από το skateboarding, τη μουσική, την τέχνη και υπόσχονται να προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία στους πελάτες της. Tα blue light γυαλιά είναι εξοπλισμένα με ειδικό φίλτρο που αποτρέπει το μπλε φως των κινητών και των υπολογιστών να φτάσει στο εσωτερικό του ματιού. Επιπλέον, τα γυαλιά ηλίου έχουν 400UV προστασία και φακούς polarized.
Πρόκειται για ένα eco friendly brand, εγκεκριμένο από την PETA ( People for the Ethical Treatment of Animals). Τα πλαστικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των γυαλιών είναι από 100% ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια και οτιδήποτε χρησιμοποιείται στις συσκευασίες είναι φτιαγμένο από καλαμπόκι ή άλλα ανακυκλώσιμα υλικά. Επιπλέον, για την κατασκευή των ρολογιών χρησιμοποιείται ανακυκλωμένο ατσάλι, που δεν επηρεάζει καθόλου την ανθεκτικότητα του υλικού, καθώς και vegan δέρμα λουράκια από πλήρως ανακυκλώσιμα υλικά.
Είναι ένα brand Made for Everywhere, πράγμα που σημαίνει ότι σκοπός του είναι να προσφέρει μοναδική εμφάνιση, εξαιρετική ποιότητα και σπουδαίες κοινωνικές αξίες, σε τιμές λογικές. Σε κάθε σεζόν συνεργάζεται με οργανισμούς, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ή φιλανθρωπικές οργανώσεις, και ένα μέρος των κερδών της εταιρείας προσφέρεται σε δράσεις κοινωνικού τύπου για μια ισότιμη κοινωνία χωρίς ρατσισμό, ομοφοβία και μίσος για τη διαφορετικότητα.
SERIES
Επιλέξτε και δείτε όλα τα προϊόντα από την αγαπημένη σας σειρά της CHPO